top of page

mijn Mylène favorietjes

Er is een officiële webshoppagina waarop je via mij Mylène producten kan kopen. Toch laat ik je graag zien wat mijn favorietjes van het moment zijn. Wat zijn jouw favorietjes? Wil je ze ontdekken? Vraag gerust naar een demo!

Workshops & demo's

Sinds 2022 ben ik trostse Mylène consulente. Het zijn fantastische producten voor een zachte prijs. Daar houden we van, niet? Twee keer per jaar brengt Mylène een nieuwe collectie uit, innovatieve producten of verbeteringen op bestaande producten. Wie zichzelf blijft verbeteren, is goed bezig en dus ook Mylène.

Wat zijn de opties?

  • Een demo van de Mylène collectie zorgt voor een leuke ontspannen sfeer waarbij ik vanalles meeneem van de verschillende collecties. De gasten zitten aan tafel of in de zetel en de producten worden beleefd, terwijl ik de uitleg geef. De gasten geven de producten door en kunnen proberen uit waar ze interesse in hebben. Er wordt niet tot in detail gegaan zoals bij een workshop make-up of gelaatsverzorging. Het is dus niet de bedoeling dat iemand een heel skincare ritueel gaat uitvoeren. Minimum 5 en maximum 20 personen, duur ongeveer 2u, geen minimum aankoopbedrag per persoon.

  • Bij een workshop gelaatsverzorging of make-up gaan de gasten zelf actief aan de slag met de producten. Dit is dus de iets intensiever als de demo, gezien het echt is om zelf make-up technieken te leren of een verzorgingsroutine aan te leren. Ook bij de demo krijgen jouw gasten persoonlijk advies, maar bij de workshop gaan we meer in detail over één thema. Minimum 5 en maximum 9 personen (inclusief gastvrouw), duur:  ongeveer 2u à 2u5, geen verplichting maar er wordt toch "gehoopt" aan minstens een aankoop van 30 euro per persoon. Dit omdat het demo materiaal intsensief gebruikt wordt en ik mijn kennis over make-up en skincare als schoonheidsspecialiste deel.

  • De walk-in is een super leuke optie waarbij we jouw woning 'omtoveren' tot een winkeltje. We maken verschillende hoekjes van de verschillende thema's. Jouw gasten kunnen doorlopend komen kijken en zelf 'shoppen'/rondwandelen/ruiken/voelen... en zelf hun eigen gasten meenemen. Zo kan je een collega uitnodigen en wenst zij misschien haar zus of dochter mee te nemen. Je kiest zelf een tijdsslot bijvoorbeeld zondagnamiddag van 13u tot 16u en voorziet een hapje en drankje. Iedereen kan komen wanneer hij zij wilt. Het fijne is dat je zo heel wat dames aan leuke producten kan helpen én je zelf als gastvrouw dus een hele mooie korting kan opsparen. Onbeperkt aantal personen, duur af te spreken, geen minimum aankoopbedrag.

Een Mylène moment boeken

Vul dit formulier in en laat weten wat voor jou de opties zijn om een Mylène moment als gastvrouw te hosten.

Mijn opties:

Maandagnamiddag of avond

Dinsdagavond

Woensdagnamiddag of avond

Donderdagnamiddag of avond

Vrijdagavond 

Zaterdag overdag of zaterdagavond

Zondag overdag

Stuur me gerust een berichtje via Instagram bij vragen.

  • Instagram
Selecteer een optie

Dankjewel voor jouw aanvraag, ik neem snel contact met je op

bottom of page