Digitaal advies bloesemremedies inclusief remedie

incl. btw, excl. verzendkosten

Standaard verzending 4 - 7 Werkdagen

Inclusief remedieflesje, goed voor 3 weken. Geef bloesemremedies een kans om jouw gemoedstoestand bij te sturen. Zelfs na één remedieflesje merken velen al resultaat. Meer info hieronder.

Hoe werkt het individueel advies?

Created with Sketch.

1. Koop dit product aan
2. Vul de vragenlijst in (meerkeuzevakjes & vrijblijvend open vragen)
3. Binnen de 7 dagen ontvang jij een advies op basis van jouw inzending
4. Nadien ontvang je een bloesemremedie op maat, de uitleg hiervan zal mee op het advies uitgeschreven staan. Je kan nog feedback geven op het advies alvorens je de remedie ontvangt voor eventuele bijsturing. 
5. Met 1 remedie zou je 3 weken toekomen. Na deze 3 weken hoor ik graag jouw feedback en of je een restock bottle ontvangt (met eventuele aanpassingen). 

Er is dus geen face to face interactie. Mocht je een videocall of fysieke afspraak wensen, mag je dit zeker laten weten. 

Voor wie zijn Bach bloesems geschikt?

Created with Sketch.

Je kan een bloesemremedie op maat aanvragen voor jezelf, een kind, partner, huisdieren en zelfs voor planten. Belangrijk is dat de ontvanger openstaat voor de remedie, je mag dit nooit toedienen zonder dat deze persoon ervan op de hoogte is.

Hoe werken de bloesemremedies?

Created with Sketch.

Bloesemremedies zijn opgevangen dauwdruppels van onderzochte flora. Ze zijn als het ware de essentie van een bloem en hebben een energetische werking door hun trilling. Om de bewaartijd te verlengen wordt er vaak alcohol aan toegevoegd. Door de inname komen de eigenschappen van de plant in jouw lichaam, wat een positief effect heeft op het zenuwstelsel.

De remedies zijn niet schadelijk of gewoontevormend en kunnen bij elke andere therapie gebruikt worden. Het zijn geen medicijnen maar geven ons inzicht in de menselijke geest en wijzen ons zo een nieuwe weg naar een goede gezondheid. 

Waarbij kunnen Bach bloesems me ondersteunen?

Created with Sketch.

Bach bloesems gaan werken op jouw gemoed. Dit kan zowel over acute voorvallen gaan, als over persoonlijkheidstrekken. We spreken dan van een stemmingsremedie (korte termijn) of een typeremedie (lange termijn).

Dokter Bach verdeelde de emoties in 7 groepen:
1. Angst
2. Onzekerheid
3. Onvoldoende in het hier en nu
4. Eenzaamheid
5. Overgevoeligheid en beïnvloedbaarheid
6. Moedeloos en wanhoop
7. Overbezorgdheid

Deze hebben elk verschillende bloesemremedies met verschillende nuances.
Angst: algemeen, met bekende oorzaak, angstige voorgevoelens, angst om controle te verliezen, paniek... Hoe specifieker jij jouw gevoelens aangeeft, hoe beter de remedie afgestemd is op jouw noden en wensen.  


Reviews

Created with Sketch.

"Amai, Amber... echt zot hoe goed gij mij kent ondertussen  Het is een beetje confronterend, maar het voelt ook zo goed om te weten dat ik ermee aan de slag kan gaan met jouw remedie. Boenk erop, noemen ze dat. 


Om eerlijk te zijn heb ik niets toe te voegen. Het voelde een beetje als een samenvatting van mijn huidige situatie 


Dankjewel!!!"