Aroma diffuser

incl. btw, excl. verzendkosten

Standaard verzending 4 - 7 Werkdagen

Het stijlvolle design in combinatie met een warme, sfeervolle ledverlichting en een heerlijke geurverspreiding creëert een aangename en rustgevende atmosfeer in elke leef- en werkruimte. 
 De vernevelingsduur kan ingesteld worden op 2u, 4u of 6u of op een 'Good night' modus van 30 minuten waarbij de lichtintensiteit geleidelijk afneemt om zo het inslapen mee te begeleiden. 

Productinformatie

 

Deze diffuser Lisalia zorgt op basis van ultrasone technologie voor een koude microverneveling van etherische oliën en/of hydrolaten. Diffuser Lisalia heeft een witte kap van geëtst glas en een onderstel van eco Hevea hout (hout van de rubberboom).  

Gezien deze diffuser naast etherische oliën ook water verdampt, verhoogt het de luchtvochtigheid in de ruimte, wat tevens onze gezondheid ten goede komt.

Gebruik

Created with Sketch.
 • Vul het reservoir met water of hydrolaat of 50% van elk. Voeg vervolgens 2 tot 10 druppels etherische olie toe, afhankelijk van de grootte van de ruimte en de eigen behoefte.
  Sterk aromatische hydrolaten kunnen ook puur, dus zonder toevoeging van etherische oliën, verneveld worden (bv. oranjebloesem, roos, tijm, …)
 • Druk op de roterende knop om de diffuser te starten en de verschillende vernevelingsmodi te activeren:
  1x drukken: de diffuser verspreidt een voortdurende nevel gedurende 2u.
  2x drukken: de diffuser verspreidt een voortdurende nevel gedurende 4u.
  3x drukken: de diffuser verspreidt een voortdurende nevel gedurende 6u.
  4x drukken: activering van de functie ‘Good night’. De diffuser verspreidt een voortdurende nevel gedurende 30 minuten waarbij de lichtintensiteit geleidelijk vermindert om het inslapen mee te begeleiden. Na deze 30 minuten gaat de diffuser automatisch uit.
  Op elk ogenblik kan je de knop ingedrukt houden om de verneveling stop te zetten.
 • Het toestel kan ook als sfeerverlichting gebruikt worden zonder de diffuser aan te zetten.
 • De lichtintensiteit kan aangepast worden via de roterende knop, dit geldt voor de modi van 2u, 4u en 6u. Tijdens de ‘Good night’ modus van 30 minuten wordt het licht automatisch gestuurd.


Productdetails

Created with Sketch.

Geschikt voor ruimtes tot 60m². 

Aandacht

Created with Sketch.
 • Plaats de diffuser op een vlak en vochtafstotend oppervlak.
 • Let erop dat de eruit komende nevel niet op andere elektrische apparaten, meubels of wanden is gericht.
 • Bij het omkeren van de glazen kap kunnen waterdruppels vrijkomen, bescherm indien nodig het oppervlak waarop de diffuser is geplaatst.
 • Plaats de diffuser buiten het bereik van kinderen.