Het eledeo verhaal

2020


Eledeo begon als website met zoekfunctie voor skincare producten. In plaats van heel wat producten te kopen en uit te testen, deelden we onze kennis met elkaar. Zo hoefde je niet zomaar alles uit te proberen en aan te kopen, super om tijd en geld uit te sparen. Door dit concept maakte ik kennis met Body&Bess, het Lokerse familiebedrijf met een fantastische natuurlijke verzorgingslijn.

2021


In het begin van het jaar volgde ik de massageworkshop wellness treatments. Onwetend dat deze workshop mijn leven ging veranderen... Ik hield zo van de lichaamsproducten dat ik ook enorm benieuwd was naar de gelaatsverzorging. Zo startte ik in september met de opleiding schoonheidsspecialiste gelaatsverzorging.

Onze slaapkamer werd ingeruild voor "de massagekamer" en plots had ik mijn eigen praktijkruimte waar ik mijn zaak startte. 

2022


In het voorjaar lanceerde ik de massage in a box, omdat ik massage, warmte en gezelligheid ook bij jou thuis wou brengen. Het is een super cadeau, al zeg ik het zelf! Klik hier voor meer info.

Ik gaf voor het eerst workshops en vond dit het einde! Zo leuk om mijn passie te kunnen delen, loved it.

We kochten een huis waar ook de nieuwe eledeo-praktijk zal komen. Alleen staat er nog een hele verbouwing te gebeuren... Omdat er minder mogelijkheden zijn om klanten te ontvangen startte ik in september met een nieuwe opleiding = gezondheidscoach.

Op het einde van het jaar startte ik als Mylène consulente. Zo kom ik nu bij mensen thuis voor een gezellige Mylène party met focus op make-up workshops en wat uitleg over de haarproducten. 

2023


Tijdens de verbouwing kan je nog bij mij terecht in Studio Still in Sinaai, alleen maar liefde en dankbaarheid voor deze samenwerking. 

Achter de schermen ben ik volop bezig aan de modules van de opleiding gezondheidscoach... Ik zoek mijn weg in wat ik wil doen met eledeo en hoe ik er wil zijn voor jou. Meer daarover in de loop van 2023! Het jaar van mijn eigen eledeo praktijk, WAUW! 

Diploma's en opleidingen

Jeugd- en gehandicaptenzorg '17
Bedrijfsmanagement marketing '20
Wellness massage '21
Schoonheidsspecialiste gelaat '21
Hydro lift gelaatsverzorging '22
Total body massage '22
RAAK massage '22
Natuurlijke geneesmiddelen ?

Vragen, ideeën of noden? Ik lees het graag van je.

Contact: amber@eledeo.be of 0488894740 of via Instagram

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp